Service auto în Chișinău

Stația de service Piata-Vaz vă așteaptă, avem prețuri plăcute, cei mai buni specialiști, garanții bune pentru servicii, precum și echipamente moderne și numai piese de schimb originale.

Inscrie-te

Lăsați un număr și vă vom suna înapoi!

Avantaje
1 1
Prețuri fixe

Avem cele mai adecvate și accesibile prețuri pentru întreaga listă de Servicii, Plata se face numai după finalizarea lucrărilor, nu luăm nicio plată anticipată.

2 2
Specialiști calificați

Echipa noastră este formată din specialiști experimentați și competenți, pentru care o reparație complexă a mașinii dvs. este o sarcină simplă.

3 3
Garanție pentru servicii

Oferim o garanție pentru serviciile stației noastre de service pentru o perioadă de 12 luni sau 20.000 km de kilometraj al mașinii dvs.

4 4
Echipamente moderne

Serviciul nostru auto funcționează numai pe echipamente moderne pentru repararea mașinii dvs. și utilizează, de asemenea, numai piese de schimb de marcă.

Servicii de service auto și direcția de lucru

 

Piata-Vaz car service va ofera o gama larga de servicii de reparatii si intretinere auto. Specialiștii noștri pot efectua toate tipurile de pictură și servicii complexe de caroserie. În plus, stația noastră de service are multe servicii suplimentare, cum ar fi: lipirea mașinii, repararea sau înlocuirea parbrizului, înlocuirea și reglarea farurilor etc.

Punctul central al stației noastre de service Piata-Vaz este de a oferi fiecărui client o abordare individuală și de a face totul pentru ca clientul, data viitoare când trebuie să repare ceva sau să facă întreținere pe mașina sa, să contacteze din nou serviciul nostru auto. Apreciem atât clienții vechi, cât și cei noi. Vino la noi și te vom surprinde cu serviciul nostru!

Etape de lucru

Recepție auto

Primirea unei mașini pentru reparații de la un client. Inspecția și diagnosticarea problemei.

Informații de înregistrare

Înregistrați informații despre ce trebuie reparat sau ce întreținere trebuie efectuată.

Reparatii

Întreținerea sau repararea mașinii, controlul calității muncii.

Transfer auto

Transferul mașinii către client cu dorințele unei zile minunate.

Cum să vă înscrieți

Pentru a face o programare la serviciul Auto Piata-Vaz, completați formularul" Înscrieți-vă la serviciu " sau lăsați numărul dvs. pe site, vă vom suna înapoi. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați consultanții noștri, vă vor spune. De asemenea, avem o secțiune de postări pe site-ul nostru web, unde puteți citi informații utile pentru șoferi.

Recenzii

Bună ziua! Vreau să las o recenzie despre activitatea stației de service Piata-Vaz, a trebuit să îndepărtez urgent dantura de pe corp. Mulțumesc foarte mult, era ca și cum nu ar fi existat nicio adâncitură, am făcut totul foarte repede.

Ana

Căutam un serviciu auto bun și un prieten a sfătuit Piata-Vaz. Trebuia să înlocuiesc parbrizul mașinii mele și să fac totul rapid. Vă mulțumesc foarte mult pentru munca dvs., sunt mulțumit de calitatea, prețul și viteza serviciului!

Oleg

Vopseaua și lacul de pe mașină s-au crăpat și a fost necesar să se efectueze o pictură cuprinzătoare a mașinii, căutam un service auto cu prețuri adecvate și am găsit Piata-Vaz. Vă sunt foarte recunoscător pentru munca dvs., mașina a devenit la fel de frumoasă ca înainte.

Serghei